Camera de vorbarie
Un loc in care sa ne simtim bine, unde sa cunoastem oameni noi, cu idei noi ... un loc pentru toata lumea.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Camera de vorbarie | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAMERA DE VORBARIE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. pe Simpatie
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Camera de vorbarie / Mesaje, bancuri, filmulete ... / Bucuresti Mall  
Autor
Mesaj Pagini: 1
thumburus
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2808
Extraordinar. Este cuvantul pe care il pronunt involuntar de cate ori merg acolo. Am mers si ieri. De la intrare te plezneste in sinusi o aroma de scortisoara. De la prajiturile de jos, de la parter. Mai faci doar 2-3 metri si apare parfumul. De fapt miile de arome desprinse de pe corpurile care formeaza Mall-ul. Pentru ca Mall-ul nu este un complex comercial unde fugi sa iti faci cumparaturile. Este crem de la crem!
Este locul unde mergi doar dupa ce iti iei cele mai bune haine, bagi gel sau spuma, pui ceasul ala scump, celularul si cheile de la masina in mana, la vedere.  Daca ai Dacie, obligatoriu tragi un breloc Mercedes la cheie. Dar sa va povestesc.
   Am fost cu niste prieteni. Urc la etajul 3, sa mananc un KFC. Ma impiedic de vreo 5 copii arabi si mama lor blonda, ma impinge un tigan, fac un salt sa nu ma calce pe picioare 3 chinezi mici si rapizi. Inaintez spre KFC. Flamand si deja putin nervos. Alarma!!! Se apropie 3 pantere de Mall. Sunt acele gagici ultra fardate, ale caror trasaturi de baza nici Dumnezeu nu le ma intuieste sub tonele de spoiala. Dar imi plac. Au decolteuri adanci, sanii sunt impinsi la suprafata, iar una si-a dat chiar cu sclipici pe piept. Vorbesc tare, asa cum se cade in lumea buna. "Fata, l-am lasat pe fraier cu **** in vant!" Fata rade amuzata de taria sufeteasca a prietenei ei. Le admir si pantalonii.Super mulati pe formele lor divine care ar fi facut sculptorii Greciei antice sa isi rasuceasca dalta in inima. Poate se filmeaza o reclama la OB -uri, m-am gandit eu. In fine. Fetele trec in viteza, razand in gura mare scoasa in evidenta de rujul de buna calitate. Ajung la KFC. In fata mea, la rand, sunt doi oameni. Un tip masiv, plin de aur, care isi ia 4 stiuleti de porumb fiert pe langa o basculanta de aripioare si o chinezoaica Micuta ca o vrabiuta, cu unghiile murdare la maini. La degetul mic al mainii stangi are o unghie lunga.Si lacuita. Restul par roase. Imi comand mancarea si caut o masa. Cam greu sa gasesti o masa la Mall, chiar daca e in timpul saptamanii. O data ce ai prins-o nu o mai lasi cateva ore. Tragi de un suc, dar stii ca face. Pe masa poti sa iti pui celularul, pachetul de tigari scumpe, cheile de la masina, sa iti ti mainile sa ti se vada podoabele. Tu nu prea ii vezi pe ceialti ca ai ochelari de soare. Ai facut greseala sa mergi la Mall fara ochelari de soare???!!!! Esti un ratat. Pleaca acasa, tarane!
   Incep sa mananc, prietenii cu care eram incep sa povesteasca, vrute si nevrute. Simt o privire care ne fixeaza. E un tip respectabil(asa parea) de la o masa alaturata. Si-a terminat demult consumatia, dar discutia  fetelor l-a captivat atat de mult incat nici macar nu isi mai ascunde interesul. Asa a stat 2 ore. Nu exagerez. A stat si a ascultat. Apoi s-a ridicat, cu un oftat. Probabil il astepta nevasta acasa. A plecat, distrus.
   Ce bine e la Mall. Plecam si noi, intr-un tarziu. Se insera deja. Mall-ul incepea sa fiarba. Lume din ce in ce mai multa.Toate mesele ocupate, balustradele tapetate cu smecheri veniti la agatat. Babilonul la Bucuresti, arca lui Noe pe uscat. Toate semintiile pamantului, toate graiurile planetei reunite sub cupola...circului. Ca asta e Mall-ul, un circ Dar in nici un caz circul foamei!!!


_______________________________________
Cititi REGULAMENTUL

pus acum 19 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la